順勢療法討論區 Homeopathy Discuss!

註冊 register
搜索
樓主: Sandy

經濟、便宜的清肝膽療法~~

surewin 發表於 2010-12-5 13:29:13 | 顯示全部樓層

只要勤做清肝膽 , 面上色斑好快淡

Winwin 發表於 2010-11-27 19:03:14 | 顯示全部樓層
我都做過呀,不過覺得不衛生,所以沒有數有多少粒!
Emma 發表於 2010-11-27 14:40:32 | 顯示全部樓層
[已/color]替過百人做清肝膽,它既可排毒、洗腸,又可減肥、美白,真是一舉幾得。但有一點要注意,以我經驗,身體 ...
ice 發表於 2010-11-18 17:26

今次我看到這個字了
ice 發表於 2010-11-18 17:26:27 | 顯示全部樓層
我己替過百人做清肝膽,它既可排毒、洗腸,又可減肥、美白,真是一舉幾得。但有一點要注意,以我經驗,身體較弱的人,不適宜在冬天做清肝膽,因會減低能量,令身體更虛弱、更怕冷,要一個長時間才能恢復。
abc253032 發表於 2010-11-18 01:23:29 | 顯示全部樓層
回復 3# Yvonne

英文高手!!
Money 發表於 2010-11-17 10:33:57 | 顯示全部樓層
我正計劃下星期~清肝膽呢~
LVLover 發表於 2010-11-16 23:17:46 | 顯示全部樓層
想皮膚靚靚的姊妹們: 一定要試呀, 做完清肝膽皮膚同身型都好有改善架!!!
如果想得到較理想的效果, 可以一個月做一次清肝膽!

順帶一提: 未做過清肝膽的, 請先咨詢治療師的意見!
Lowdo 發表於 2010-11-16 14:46:57 | 顯示全部樓層
我是持素者,第一次做都有100多粒,效果非常好…  
又健康又便宜效果又好,我一定會廣傳給大眾,謝謝…
edtps2010 發表於 2010-11-16 13:15:01 | 顯示全部樓層

其實清肝膽對一些膽固醇高的人士都十分好!經常吃鮑魚, 海參 , 魚翅等等?又不希望好像"肥姐"那樣有膽管問題!勤力地清肝膽吧!
還有清肝膽對於減淡"雀斑"的效果都很好~ 你們這個月做了清肝膽嗎?
licc 發表於 2010-11-16 09:30:47 | 顯示全部樓層
點至~~有d人嘅膽石跌落水直頭有"咚""咚"聲, 好似mp3咁大, 好誇張咖!!!!
可想而知, 佢地平時食咗 ...
Sandy 發表於 2010-11-16 07:32

MP3 咁大.... 好得人驚